Villamossal ütközött egy taxi a II-es kórháznál, havazás, vonatkésések

2018.02.28.

Elsőfokú riasztás több megyében

08.42 - A Kálvária sugárúton a II. Kórház udvarára akart bekanyarodni egy taxi, aki az odaérkező villamossal ütközött. A kinyíló légzsák miatt egy utas könnyebben megsérült. A villamos forgalom áll - közölte a rendőrség.

 

08.25 - Akár 20-30 perces, de esetenként egyórás késésekre is számítani kell több vasútvonalon - tájékoztatott a Mávinform. Egyelőre a Budapest-Szeged vonalat nem érintik a késések.

 

08.15 - Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda hajnali veszélyjelzésében azt írta: a továbbiakban már csak helyenként (főként a középső megyékben és délen) lehet hószállingózás, havazás, de csak egy-két centiméternyi hó hullhat. Több megyére viszont elsőfokú riasztást adtak ki

 

Délelőtti helyzetjelentés: A körutakon, sugárutakon egyelőre folyamatosan lehet haladni, de érdemes a lassan és biztosan elvét követni, hiszen az utak csúszósak, az útviszonyok rosszak. A nagyobb csomópontokon már torlódások vannak, az Aradi vértanúk tere, újszegedi hídfők, hidak telítettek - tudtuk meg az Úton partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

 

forrás: delmagyar.hu

 

 

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!