Nemzetközi konferenciát szervez a gyermekek oktatása, nevelése, identitásuk formálása témakörben Pécsett, Miskolcon és Szegeden a Mathias Corvinus Collegium

2022.02.18.

Az eseményen elsősorban neves hazai és nemzetközi előadók szólalnak fel, de a szervezők nyitottá tették a rendezvényt az érdeklődők számára is.

A rendezvény többnyire Budapesten zajlik majd, de pénteken kihelyezett beszélgetéseket tartanak három megyei nagyvárosban is, Miskolcon, Szegeden, valamint Pécsen, melyeken a részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött.

Manapság az emberek döntő többsége a közösségi médián keresztül informálódik, tájékozódik a világ dolgairól. Formálódó világképüket, véleményeiket már-már ezeken a platformokon tudják a legjobban megosztani. Ez azonban a számtalan előny mellett rengeteg veszéllyel és kihívással is jár. Kevesek vannak tisztában azzal, hogy mekkora szerepe és hatalma van ilyen téren a közösségi médiának a vélemények formálásában, illetve a tömegek befolyásolásában.

Na de vajon képes-e ez a tendencia elmenni egészen odáig, hogy megkérdőjelezzük a saját helyünket és a szerepünket ebben a világban? Erről tart most csütörtökön érdekesnek ígérkező előadást az MCC Pécsi Képzési Központban fél 6-tól Josh Hammer, aki a Newsweek véleményrovatának vezetője.

Ha teszett Önnek a cikk, ossza meg másokkal is!